Loading...
Congres 20182019-02-21T10:51:51+02:00

   

Organisatie kijkt terug op succesvol congres Apeldoorn=IT 2018

De organisatie van het congres Apeldoorn=IT 2018 kijkt terug op een zeer geslaagde dag. Met ruim 500 bezoekers is het aantal waarnaar gestreefd werd ruimschoots gehaald. Er werden 24 verschillende en inspirerende sessies gehouden in de tracks Strategie, Mens, Innovatie, Techniek, Security/Privacy en Systeemontwikkeling. Keynote sprekers Igor Beuker en Martijn Aslander gaven op hun eigen karakteristieke wijze hun visie op het thema ‘Lets get digital!’

De organisatie is vooral benieuwd naar de feedback van haar bezoekers. Positief of verbeterpunten: we horen het graag voor een eventuele volgende editie van het congres. Laat daarom uw reactie achter onder dit artikel. Binnenkort wordt de foto- en video-impressie van deze dag hier geplaatst dus houdt de site en onze social media kanalen in de gaten.

Wij bedanken u voor uw komst en graag tot ziens!

Dagvoorzitter Marto Boes en Jeroen Joon, wethouder ec. zaken Gemeente Apeldoorn

Igor Beuker

Martijn Aslander

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier de video impressie van het congres

Met dank aan: Louis Ottens (camera, Belastingdienst) en Erwin Stok (camera en montage, Belastingdienst)

LET’S GET DIGITAL is begonnen!

Met bijna 500 deelnemers is het Apeldoorn IT congres nu al een daverend succes. Na de opening door dagvoorzitter Marto Boes en wethouder Jeroen Joon luisterde iedereen aandachtig naar de eerste key-note spreker Igor Beuker. Vol passie vertelt hij over het veranderende tijdperk waarin we leven. IT is hot & happening, dat blijkt maar weer!

Volg ons vandaag hier op de site en op Twitter via #aitcongres

Interview met Ruud Dijkman over het Apeldoorn IT congres 2018

Op 7 november 2018 is Ruud Dijkman, stuurgroep lid vanuit het Kadaster van het platform Apeldoorn IT, door RTV Apeldoorn in het programma de Matinee geïnterviewd over het Apeldoorn IT congres: ‘Let’s get Digital’.

Benieuwd naar dit fragment? Beluister het hier:

.

Over een week is het congres en alleen vandaag, donderdag 8 november, heb je nog de mogelijkheid om je in te schrijven. Meld je dus nog snel aan!

Volg ons

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg ons dan.