Loading...
Congres 20182018-09-10T08:31:40+00:00

Apeldoorn-IT congres 2018

Na het succes van het Apeldoorn=IT congres 2016 in Omnisport staat dit inspirerende IT evenement nu gepland op donderdag 15 november 2018. Dit keer op het unieke industrieel erfgoed van Zwitsal Apeldoorn.

Het congres met als titel Let’s get digital! staat dit jaar in het teken van digitale transformatie; de transformatie die bedrijven doorlopen naar een meer digitale organisatie om in te kunnen blijven spelen op de behoeften van hun doelgroep. Binnen de tracks: Strategie, Techniek, Mens, Privacy en Innovatie kun je inspirerende sessies en workshops bijwonen en daarnaast netwerken met vakgenoten.

Deelname aan het congres is gratis en is interessant voor alle IT’ers die wonen en/of werken in Apeldoorn! Check hieronder het laatste nieuws over het programma, aanmelden, e.d.

   

Inschrijving Apeldoorn IT Congres ‘Let’s get digital’ geopend!

De inschrijving voor het Apeldoorn IT Congres ‘Let’s get digital’ op donderdag 15 november is geopend!

De inhoud van 24 inspirerende sessies en workshops binnen de tracks: Strategie, Techniek, Mens, Privacy, Innovatie en Systeemontwikkeling zijn bekend. Igor Beuker en Martijn Aslander zijn de keynote sprekers en nemen je met passie en humor mee in de digitale transformatie.

Ga netwerken met vakgenoten, bezoek de informatiemarkt en kom naar dit inspirerende IT evenement op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. Deelname aan het congres is gratis. Dus zorg dat jij erbij bent en meld je nu aan!

Programma en aanmelden
Neem snel een kijkje op de congrespagina en lees hier meer over de inhoud van het programma en de verschillende sessies en workshops. Meld je aan via de onderstaande button en selecteer hier de sessies van jouw keuze.

Eventbrite - Apeldoorn=IT 2018

Wil je op de hoogte blijven van de laatste congres nieuwtjes? Volg ons dan op Social Media:

 

 

Vragen?
Heb je vragen over het programma of aanmelding stuur dan een e-mail naar congres@apeldoorn-it.nl

Igor Beuker en Martijn Aslander: keynote sprekers op Apeldoorn=IT congres

Met veel plezier kunnen we de keynote sprekers van het Apeldoorn=IT congres 2018 bekend maken. Op 15 november staan Igor Beuker en Martijn Aslander op het podium van het unieke industrieel erfgoed van Zwitsal Apeldoorn.

 

 

 

 

 

 

Igor Beuker geeft zijn radicale visie op marketing, media, digitale transformatie en innovatie. Als Math Man in een wereld van Mad Men was hij al meerdere malen trending topic op Twitter. Martijn Aslander is professioneel lifehacker en verbinder van mensen, informatie en ideeën. Hij bouwde handmatig het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta. Hij brengt met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart.

Mis het niet en kom naar dit inspirerende IT evenement. Dit jaar staat het Apeldoorn=IT congres ‘Let’s get digital’ in het teken van digitale transformatie. Deelname aan het congres is gratis en is interessant voor alle IT’ers die wonen en/of werken in Apeldoorn.

Volg ons

Wil je op de hoogte blijven van de laatste congres nieuwtjes? Volg ons dan op de kanalen waar we actief zijn.