ruud veltenaarHet was een inspirerende dag, donderdag 3 november in Omnisport. Na 5 jaar weer een Apeldoorn=IT congres. Meer dan 350 bezoekers die konden kijken en luisteren naar de 2 inspirerende key notes, Ruud Veltenaar en Erben Wennemars. Daar bovenop waren er 4 masterclasses en 31 kennissessies waarin Apeldoornse IT ervaringen gedeeld werden met Apeldoornse IT-ers. Een prachtige manier van kennis delen in het netwerk. En het netwerk heeft zich vergroot op de dag. Vele nieuwe gezichten omdat het congres is opengesteld voor alle IT-ers die wonen en werken in Apeldoorn. En zoals de wethouder Mark Sandmann bij de start zei: de beroepsgroep is meer dan 5.000 groot en daarmee zit Apeldoorn op twee keer het gemiddelde in vergelijking met het landelijk gemiddelde. Dus elkaar vinden om samen kennis te delen, mooie projecten te doen en gewoon plezier hebben in je werk, dat is Apeldoorn IT. Niet geweest en toch benieuwd? Bekijk alvast de video-impressies hieronder. Binnenkort volgt een uitgebreid beeldverslag met foto’s van deze dag.erben wennemars

Het organiserend comité heeft dit met veel plezier gedaan en is blij met de vele positieve reacties die het tot nu toe gehad heeft. Een compliment voor het Omnisport dat deze dag op voortreffelijke wijze onze gastheer was. Dit geeft nu al energie voor het volgende congres in 2018!

Houd deze website in de gaten voor de kennisevenementen die we gaan organiseren de komende tijd. Volg ons daarnaast via Twitter en LinkedIn.