marianne gravesteijn 9652 kleinAls lid van het programmateam congres Apeldoorn=IT is het inspirerend om samen met collega’s van andere IT bedrijven in Apeldoorn een congres te ontwerpen en te realiseren. Ik observeer dat het team bruist van de ideeën; iedereen neemt zijn/haar verantwoordelijkheid en helpt elkaar (we hebben niet echt vaste rollen); we delen lief en leed via een groepsapp; gebruiken ons eigen en elkaars netwerk en zijn kritisch op de kwaliteit die we willen neerzetten.

Na het organiseren van de pizza sessie (19 april) hebben we veel mooie aanbiedingen ontvangen van bedrijven die een sessie en/of een masterclass willen organiseren.

We krijgen een mooi gevarieerd programma aanbod en we kunnen nog wat meer sprekers gebruiken. Als bedrijf hoef je niet persé lid te zijn van de community om een bijdrage te leveren. Dus als je nog geen presentatievoorstel hebt ingeleverd en je wilt iets delen binnen de IT community in Apeldoorn, dan is dit je kans! (aanmelding via http://www.apeldoorn-it.nl/congres/voorstel-themapresentatie). In september verwachten we het programma rond te hebben en te publiceren.

Leuk nog te vermelden is dat we de inschrijvingen site onlangs hebben geopend; de eerste week ontvingen we al 30 inschrijvingen! Dit, terwijl we nog niets eromheen hebben gecommuniceerd; dit gaat de komende weken gebeuren (via Twitter; LinkedIn; Nieuwsbrieven en Pers).

Marianne Gravesteijn
Lid Programmateam Apeldoorn=IT