De Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals regio Oost en Apeldoorn IT organiseren op 7 maart 2018 gezamenlijk een uitermate boeiend event over de digitale transformatie binnen de overheid en het bedrijfsleven.

PROGRAMMA:

17.00 Inloop in het restaurant (incl. soep, broodje en koffie/thee)

17.30 Inleiding

17.45 Ron de Milde     De digitale Transformatie bij de Politie

Ron is Programma Directeur Nieuwe Media en Digitale Dienstverlening. Hij vertelt hoe de nieuwe nationale politie de afgelopen jaren steeds meer de digitale verbinding met de burger heeft gezocht. Dat werd een zoektocht in een grote hiërarchisch ingerichte organisatie, waarin principes niet goed aansloten bij de snelle veranderingen in de samenleving en niet iedereen inzag dat aansluiten op die veranderende wensen en verwachtingen een noodzaak is. Toch werd met een kilo moed en een onsje lef onverwacht een mooi resultaat bereikt.

18.45 Pauze in het restaurant (koffie/thee)

19.00 Benno Smit         Hoe win je het hart van de klant in de digitale wereld met “Even Apeldoorn Bellen”

Benno is Manager Digital bij Centraal Beheer. In de digitale transformatie staat Centraal Beheer voor de uitdaging om haar digitale kanalen zo persoonlijk te maken dat ze een volwaardig alternatief zijn voor “Even Apeldoorn Bellen”. Dit heeft gevolgen voor de werkzaamheden die Centraal Beheer doet, de relatie met haar partners en wat ze verwacht van haar medewerkers. Benno laat ons zien hoe deze veranderingen leiden tot een heel ander bedrijf, nl. “Een menselijk technologiebedrijf”.

20.00 Afsluiting

Datum:  woensdag 7 maart 2018
Tijdstip:  17:00 – 20:00 uur
Locatie:  Auditorium Gelre ziekenhuis
Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn
(Deelnemers kunnen parkeren op P2)

Aanmelden
Stuur vóór 1 maart a.s. een e-mail naar k.koerts@belastingdienst.nl met je naam, bedrijfsnaam en e-mail adres.


Kosten
Deelname is gratis voor Apeldoorn IT deelnemers, niet-leden van Apeldoorn-IT betalen € 10,- p.p.
Dit kan contant op de avond zelf worden voldaan.