Apeldoorn IT bestaat inmiddels alweer ruim 15 jaar. De leden van de Stuurgroep gaan met onverminderd enthousiasme door. Het Apeldoornse netwerk van bedrijven, overheid en kennisprofessionals op IT gebied heeft nog steeds kennisdeling, samenwerking in werving en loopbaangroei hoog in het vaandel staan.

Aan het einde van dit jaar vindt het 2-jaarlijks IT congres plaats. Dé plek voor IT-professionals om elkaar te ontmoeten. Een werkgroep is nu al volop bezig met de voorbereidingen. Noteer maar vast in je smartphone: op 3 november 2016 in Omnisport Apeldoorn. Het belooft een mooi programma te worden. Een dag met spetterende sprekers en inspirerende workshops, waar je veel collega’s uit Apeldoorn tegenkomt. Binnenkort lees je meer info.

In aanloop naar het congres ging de werkgroep nadenken over het ontwerp van het congreslogo. En toen ging het balletje rollen… Het bleef niet bij één logo. Ook het Apeldoorn IT logo en de website van Apeldoorn IT kregen een nieuw jasje. Meer van deze tijd. Met een vernieuwd elan en dezelfde gedrevenheid gaat de Stuurgroep Apeldoorn IT de toekomst in!

Heleen Brandt, lid werkgroep IT Congres