Home/5G Solutions Challenge
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Apeldoorn-IT, de gemeente Apeldoorn en Centre of Excellence slaan de handen ineen en organiseren op woensdag 15 mei een 5G Solutions Challenge.

Het staat op onze agenda om in 2020 in de hele stad de 5G functionaliteit aan te bieden. Hiermee loopt Apeldoorn voor de muziek uit, want 2021 is ruim voordat telecomproviders frequenties kunnen kopen en dus hun eigen netwerk kunnen aanleggen.

Het programma staat in het teken van de mogelijke 5G toepassingen in Apeldoorn die er zijn op het gebied van Verbeterde Verkeersveiligheid en Zelfredzaamheid in de Zorg. De organisatoren van deze middag hebben een aantal bestuurders en beslissers van vooraanstaande bedrijven uit Apeldoorn en de regio uitgenodigd.

Zij gaan in multidisciplinaire teams samenwerken aan verschillende use-cases. De beste cases worden die middag geselecteerd door een jury afkomstig van vertegenwoordigers onder andere Saxion, KPN, Gelre, Aventus en Atlant. De winnende case zal ook echt geïmplementeerd worden.

Wanneer je interesse hebt hierbij aanwezig te zijn, dan kan dat vanaf 15:45 uur. Dan wordt er namelijk gepitcht en wordt duidelijk welke 5G solution de challenge wint. Na het pitchen en bekendmaking door de jury, wordt er afgesloten met een borrel. Aanmelden kan via communicatie@apeldoorn-it.nl.