Home/Pizzasessie Kennismaken en kennisdeling
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

 

 

 

 

Apeldoorn IT is al 20 jaar een succesvol samenwerkingsverband op IT-gebied. Steeds meer Apeldoornse organisaties sluiten zich aan bij Apeldoorn IT om gezamenlijk Apeldoorn als IT stad op de kaart te zetten. Inmiddels hebben we een bruisend netwerk van zo’n 16 organisaties gecreëerd, die samen met de gemeente Apeldoorn werken aan kennisdeling, ontwikkeling en arbeidsmobiliteit. En natuurlijk willen we ons netwerk verder uitbreiden.

Graag vertellen wij u meer over Apeldoorn IT en de activiteiten die we als netwerk organiseren. Daarom nodigen wij u met veel plezier uit voor onze pizzasessie op donderdag 20 september van 17:00 tot 19:00 uur in Het Proeflokaal op het Zwitsalterrein (Vlijtseweg 114) in Apeldoorn. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Let op: Deze sessie is primair bedoeld voor IT bedrijven uit Apeldoorn.

Kennismaken en kennisdeling zijn de thema’s van de bijeenkomst. U kunt kennis maken met de verschillende werkgroepen en graag vertellen we u meer over onze tweejaarlijks IT-congres dat we op donderdag 13 november organiseren. Daarnaast willen we ook zaken bij u ophalen. Wat zou u mee willen geven aan Apeldoorn IT? Dit kan ons helpen bij het verder uitbouwen van het samenwerkingsverband.

Wilt u zich aanmelden voor onze pizzasessie? Dan kunt u dit tot en met 7 september aanstaande doen door het sturen van een mail naar bedrijvencontactpunt@apeldoorn.nl. Bent u zelf niet in de gelegenheid te komen, dan verwelkomen wij graag een andere vertegenwoordiging uit uw organisatie. Wij hopen u 20 september te ontmoeten!

Met vriendelijke groeten namens Apeldoorn IT,

Dion Klopman (Gemeente Apeldoorn), Harrie van Leeuwen (Kadaster) en Lisette Husson (Kadaster)