Home/Themabijeenkomst Cross-over Zorg, Maak en IT
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Op 16 oktober 2018 organiseert het Zorgplatform Apeldoorn in samenwerking met Apeldoorn IT en Cleantech Apeldoorn een themabijeenkomst bij Gelre Ziekenhuizen. Het thema van deze avond is de Cross-over tussen de Zorg, Maak en IT.

Topsectoren Apeldoorn

De bijeenkomst staat in het teken van kennismaking tussen de platformen van de 3 topsectoren binnen Apeldoorn: Zorg, Maakindustrie & Techniek en IT. Het gaat hierbij niet alleen om kennismaking tussen de samenwerkingsverbanden, maar juist ook de mooie bedrijven, organisaties en professionals die deze platformen zo succesvol maken. Daarnaast zijn er 3 workshops die worden gegeven die ingaan op actuele thema’s zoals nieuw technologie, duurzaamheid, hedendaags organiseren.

Inspiratie

Ter inspiratie zal topspreker Richard van Hooijdonk ons meenemen in de technologische ontwikkelingen die ons in de toekomst te wachten staan in het bedrijfsleven en zorgsector.

Slechts 20 plekken voor Apeldoorn IT beschikbaar

Wij ontvangen jouw reactie graag voor 12 oktober 2018. In verband met de verwachte belangstelling zit er voor deze bijeenkomst een vol=vol principe aan vast. Wacht dus niet tot het laatste moment met inschrijven! Jouw aanmelding is belangrijk, zodat we tijdig weten op hoeveel geïnteresseerden we kunnen rekenen.  Je kunt je aan- of afmelden op de event website. Hier vind je ook alle actuele informatie over het programma. Wij stellen jouw aanwezigheid zeer op prijs en hopen je te mogen verwelkomen op 16 oktober aanstaande!