Op woensdagmiddag 4 oktober organiseert Apeldoorn IT een Meet & Greet over het thema ‘Hoe beweeg jij je op de arbeidsmarkt van nu?’ Tijdens deze middag word je bijgepraat over de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Ook kan je een leerzame workshop volgen en krijg je de mogelijkheid om kennis te maken en te netwerken met collega’s van andere organisaties in Apeldoorn.

Je bent vanaf 12:30 uur van harte welkom bij de Belastingdienst!

Het programma ziet er als volgt uit:
12:30 uur Inloop
13:00 uur Welkom
13:15 uur Kennis van de arbeidsmarkt door Geert Jan Waasdorp
14:30 uur Workshops
15:30 uur Netwerkborrel met bedrijvenmarkt
17:30 uur Einde

Welke workshops worden gegeven?
Tijdens de inloop kun je een keuze maken uit één van de vier workshops:

 • Netwerken, echt iets voor jou!
  Veel mensen worden een beetje kriebelig bij het woord ‘netwerken’ en denken meteen ‘ik heb geen netwerk’ en ‘ik heb een hekel aan netwerken’. Daarmee laten ze wel 70% van het vacature-aanbod aan hun neus voorbij gaan. In deze workshop gaan we hiermee aan de slag om zo het beste uit jezelf en je netwerk te halen.
 • Talenten/jobcrafting
  Doen waar jij energie van krijgt nu en in de toekomst, dat is waar het op draait in deze workshop. Je gaat aan de slag met de WerkEnergieMatrix en ontdekken hoe jij jouw “energiemotor” kan finetunen.
 • Personal branding
  Waar sta jij als het gaat om de nieuwe arbeidsmarkt? In deze workshop ga je kijken wat deze ontwikkelingen voor jou als persoon betekenen. Een elevatorpitch maakt deel uit van de workshop.
 • Solliciteren via social media
  Social media is onmisbaar geworden, ook bij het vinden van ander werk. Hoe zet je social media effectief in bij het profileren van jezelf en hoe zoek en vind je op social media vacatures die bij jou passen? We nemen je mee in het oerwoud van social media.

Netwerkborrel
Op de netwerkborrel met bedrijvenmarkt presenteren een groot aantal organisaties uit Apeldoorn zich, waaronder de Belastingdienst, Domeinen Roerende Zaken, Gemeente Apeldoorn, Politie, Kamer van Koophandel, Flexpool Publieke Sector, Hollander Techniek en het Kadaster. Zij vertellen over hun organisatie en het werk dat zij doen. Leer mensen kennen door te netwerken en verbreed daarmee je horizon!

Locatiegegevens
Belastingdienst, Walterboscomplex, facilitair centrum De Plint
John F. Kennedylaan 8
7314 PS Apeldoorn

Aanmelden kan alleen als jouw organisatie ook deelneemt aan de Meet & Greet!
Je kunt je aanmelden tot 7 september 2017. Stuur een e-mail naar: Meet.en.Greet@belastingdienst.nl onder vermelding van je naam, bedrijf en functie.