Met veel plezier kunnen we de keynote sprekers van het Apeldoorn=IT congres 2018 bekend maken. Op 15 november staan Igor Beuker en Martijn Aslander op het podium van het unieke industrieel erfgoed van Zwitsal Apeldoorn.

 

 

 

 

 

 

Igor Beuker geeft zijn radicale visie op marketing, media, digitale transformatie en innovatie in ‘Acceleration in an era of chaos and change’. Als Math Man in een wereld van Mad Men was hij al meerdere malen trending topic op Twitter. Martijn Aslander is professioneel lifehacker en verbinder van mensen, informatie en ideeën. Hij bouwde handmatig het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta. Hij brengt met ‘De urgentie en complexiteit van digitaal transformeren’ met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart.

Mis het niet en kom naar dit inspirerende IT evenement. Dit jaar staat het Apeldoorn=IT congres ‘Let’s get digital’ in het teken van digitale transformatie. Deelname aan het congres is gratis en is interessant voor alle IT’ers die wonen en/of werken in Apeldoorn.