Wil jij je IDE echt goed leren kennen en ontdekken hoe je in een constante flow kunt blijven werken? Wil je ontdekken wat het verschil is tussen een editor en een IDE en hoe die laatste vele voordelen biedt door de semantiek van je applicaties te begrijpen? Wil je efficienter of zelfs productiever met je gereedschap leren omgaan? Kom dan naar deze IntelliJ presentatie van Hadi Hariri bij de Belastingdienst.

De spreker Hadi Hariri is ontwikkelaar en creator van verschillende Open Source Software projecten. Zijn passie is oa. Web Development and Software Architecture. Hij heeft verschillende boeken geschreven, trainingen gemaakt en is al 15 jaar te zien en te horen als spreker op de belangrijke vakconferenties. Hij host Talking Kotlin, werkt voor JetBrains waar hij leiding geeft aan het Developer Advocacy team en besteedt het meeste van zijn tijd aan het schrijven van code.


wanneer: 30 januari 2018
duur: 17:30 – 19:00 Meat & Eat
19:00 – 21:00 Presentatie door Hadi Hariri
locatie: John F. Kennedylaan 8, 7314 PS Apeldoorn

Parkeren kan, na aanmelding bij de slagboom, in de kelder bij de hoofdingang.
eten Wij zorgen voor een warme maaltijd. Heb je dieetwensen? Geef het dan aan ons door.

Inschrijven
Je kan je inschrijven via Eventbrite. Na inschrijving ontvang je een bevestiging. Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in.
Neem een identiteitsbewijs mee voor legitimatie.

Vragen?
Anton de Ruiter (a_de_ruiter@belastingdienst.nl; 06-11777862)

Meld je hier aan