De populariteit van op Agile gebaseerde methoden is nog steeds groeiend. Veel organisaties hebben reeds Agile ingepast in werkvormen, tools en processen maar niet iedereen wil of kan (volledig) volgens Agile werken. Kan Agile overal voor worden gebruikt en wat is er voor nodig om Agile succesvol te maken voor organisaties?

Deze sessie wordt u aangeboden door Apeldoorn-IT, het netwerk van Apeldoornse bedrijven, overheid en kennisinstellingen op IT-gebied. Samen maken zij zich sterk voor onderlinge kennisdeling en samenwerking in werving en loopbaangroei met als ambitie een sterke profilering van Apeldoorn op de IT landkaart.

Opzet

Tom Heisterkamp leidt ons vandaag door de wereld van Agile methoden en het transitieproces. Tom is een ervaren Agile trainer, coach en gastspreker. Hij is eigenaar van ‘Vagile’ en in dienst van de Belastingdienst.

Locatie

Kantoor Belastingdienst
John F. Kennedylaan 8,
7314 PS Apeldoorn

(Deelnemers zullen worden aangemeld waarna ze zich zullen moeten legitimeren bij de receptie met een geldig ID bewijs)

Datum/tijd

Maandag 13 juni 17:30 – 20:15 (Let op! Er wordt uitsluitend gezorgd voor koffie en thee)

Deelnemers

Medewerkers uit bedrijven aangesloten bij Apeldoorn-IT die in aanraking zijn gekomen met Agile binnen hun organisatie.

Kosten

Geen

Aanmelden

Aanmelden voor deze kennissessie kan tot uiterlijk vrijdag 10 juni bij Evelyne Coyer (de Persgroep)

Gelieve afmeldingen zo snel mogelijk door te geven. In verband met de strikte aanmeldingsprocedure zullen geen andere mensen worden toegelaten dan degenen die aangemeld zijn voor de sessie.

Contactpersonen

Neem voor meer informatie contact op met één van de organisatoren: