Samen staan we sterker

Onze leden

Samenwerken aan succes  

Leden van Apeldoorn IT kennen en delen onze ambities en leveren hieraan een belangrijke bijdrage. Dit kan zijn door het organiseren van (een onderdeel van) een kennissessie, het schrijven van een blog of artikel over actuele IT-thema’s, het organiseren van een (gezamenlijk) bedrijfsbezoek of het aanbieden van stage- of uitwisselingsplekken. 

Samen zetten we Apeldoorn IT op de kaart en bieden we een podium voor alle IT organisaties in Apeldoorn. Lijkt jou dit ook wat? Deze organisaties zijn al lid: 

partner-alten

OVSoftware

Meesterschap in code

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland. Als specialist in het ontwikkelen van maatwerk software, onderschrijft OVSoftware het belang van goede kwaliteit software. Onze kwalitatief hoogwaardige oplossingen, producten en diensten op het gebied van low-code, Java en .NET zorgen ervoor dat klanten competitiever, efficiënter en succesvoller kunnen zijn.

Bekijk website

partner-volkerwessels-telecom

TerMaten 

Kennis voor iedereen toegankelijk te maken 

Jolanda ter Maten heeft meer dan 25 jaar ervaring in onderwijs, innovatie en nieuwe technologie voor een breed publiek. Op nationaal en internationaal niveau werkt Jolanda als adviseur voor o.a. de EU en de Dutch Blockchain Coalition, met name op het gebied van use cases en de impact van Blockchain op bedrijf en maatschappij.

Lees meer

partner_achmea

BiSLSmart

Meer waarde uit informatievoorziening

BiSLSmart adviseert en ondersteunt organisaties bij het beheer en gebruik van de informatievoorziening. Ze doen dat door op smart wijze gebruik te maken van het framework BiSL® Next voor business informatiemanagement

Lees meer

partner-belastingdienst

Veluwse Onderwijsgroep

Iedereen is van waarde

De Veluwse Onderwijsgroep wordt gevormd door 16 basisscholen en 11 scholen in het voortgezet onderwijs. De 1.500 medewerkers op deze scholen zetten zich dagelijks in om de ruim 13.000 leerlingen uit de regio Apeldoorn het best mogelijke onderwijs te bieden.

Lees meer

partner-kadaster

Altios

De cloud experts

Organisaties kunnen al hun ICT en Telecom zorgen uitbesteden aan Altios. Zij adviseren en implementeren de beste oplossing en zorgen dat die oplossing altijd optimaal functioneert. Organisaties zijn bij Altios verzekerd van zo min mogelijk verstoringen, maximale beschikbaarheid en technische ondersteuning op elk moment.

Lees meer

Partner-KPN-it_solutions

MyBrand

Jouw gids naar de intelligent enterprise

In de afgelopen jaren is myBrand uitgegroeid tot de meest vooruitstrevende SAP-dienstverlener. myBrand neemt nadrukkelijk de verantwoordelijkheid om een effectieve ondersteuning van de bedrijfsvoering bij jouw organisatie te realiseren, door de toepassing van SAP oplossingen en Low-code.

Lees meer

partner-luminis

VNOG

Meer veiligheid in de regio

In veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland werken 22 gemeenten samen om de kwaliteit van rampenbestrijding te verbeteren. Door samen te werken kan er bij rampen en crises slagvaardiger en professioneler opgetreden worden. VNOG doet dit samen met partners als politie, ambulance, gemeenten, Defensie, waterschappen, Rijkswaterstaat, nutsbedrijven, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, terreinbeheerders en natuurorganisaties.

Lees meer

Partner-Gelre

Thinkwise

Low code for core systems

Thinkwise is leverancier van een eigen low-code softwareplatform waarmee eenvoudig en snel bedrijfssoftware gerealiseerd wordt die nooit meer verouderd. Deze flexibel aanpasbare software is altijd direct beschikbaar voor Windows, web en mobiele toepassingen en draait gegarandeerd op toekomstige technologieën.

Lees meer

partner-saab

Factstory

Laat jouw merk leven

Ze analyseren, positioneren, creëren en activeren. Factstory is al een aantal jaren het marketingcommunicatiebureau voor Apeldoorn IT. Ze houden van complexe marketingvraagstukken en helpen bij het kiezen van de juiste strategie. Of het nu gaat om de omzetgroei, merkbekendheid of personele groei. Als full-service marketingbureau zijn zij het verlengstuk van jouw organisatie.

Lees meer

Wil jij ook lid worden? Dat kan!

Wil jij ook lid worden van Apeldoorn IT of wil je meer informatie? Maak dan een afspraak.

reCAPTCHA is required.

Sluit jij je aan bij Apeldoorn IT?

Dat kan! Apeldoorn IT is een platform voor alle bedrijven waarbinnen IT-gerelateerde activiteiten worden uitgevoerd in Apeldoorn. Dit kunnen IT-bedrijven zijn of bedrijven met een grote IT-organisatie of afdeling. Apeldoorn IT is de plek om je professionele netwerk uit te breiden, kennis uit te wisselen met elkaar en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de IT branche. Met een lidmaatschap profiteer je bovendien van veel voordelen.

Denk mee over de toekomst van Apeldoorn als IT stad

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden om partner te worden van Apeldoorn IT of wil je meer weten?

Blijf op de hoogte van
alle ontwikkelingen in Apeldoorn IT stad