Aankondiging Apeldoorn IT congres 

Wanneer de Covid-situatie het toelaat, organiseert Apeldoorn IT op 11 november 2021 in het Orpheus Theater in Apeldoorn het tweejaarlijks congres voor alle IT-ers die in Apeldoorn en omgeving wonen en werken. Het thema dit jaar is “Samenwerken & Co-Creatie”. 

Wij hebben al een aantal interessante keynote sprekers vastgelegd die jou als bezoeker meer vertellen over hun bedrijf en de technieken waar zij mee werken. Ze gaan je informeren, maar zeker ook inspireren. Ook mogen we dit jaar weer rekenen op de steun van het plaatselijke vakinhoudelijk netwerk van Java ontwikkelaars, namelijk de Apeldoorn Java User Group (ApeldoornJUG).  

We gaan dit jaar in op de volgende onderwerpen:  

  • 5G, Smart Cities en Internet of Things;
  • Artificial Intelligence, Machine Learning, Robotisering en Simulatie;
  • (Big)Data en Cloud;
  • Agile, Low code en Software Development;
  • Security en Veiligheid.

Hoe de invulling van het congres er verder uit gaat zien? Daar zijn we momenteel volop mee bezig. Hopelijk wordt het een congres waar we elkaar weer persoonlijk mogen ontmoeten en waar we kunnen netwerken en met elkaar een borrel kunnen drinken. Wij houden alle maatregelen scherp in de gaten. Mocht het onverhoopt allemaal anders verlopen, dan houden wij jullie op onze social media kanalen, nieuwsbrief en deze website op de hoogte. 

 

Meld je aan als spreker:

Blijf op de hoogte van
alle ontwikkelingen in Apeldoorn IT stad