Be prepared! | IT Security event bij Continue IT in Teuge

Stel je voor: Je zit in een overleg met je managementteam, er wordt op de deur geklopt en één van je medewerkers zegt ‘Sorry dat ik stoor, maar het lijkt erop dat we een groot probleem hebben: onze PC’s zijn gehackt’. Ben je voorbereid? Weet je wat je moet doen? En vooral ook wat je niet moet doen? Al snel wordt duidelijk dat dit niet iets is wat wel even door IT wordt opgelost. Realiseer je je dat er meer bij komt kijken? Hoe en wanneer informeer je al je medewerkers? En je klanten? Je leveranciers? Wat als de pers er lucht van krijgt en je gaat vragen om een toelichting? Ga je zelf de onderhandeling aan met de cybercriminelen, of laat je dat over aan professionals? Wie ga je hiervoor vragen? 

Misschien denk je dat de kans dat je dit overkomt klein is. Je hoort en leest echter steeds vaker dat het ergens mis gaat. Gebruik van de beste techniek om je te beschermen is helaas geen 100% garantie dat je zoiets niet overkomt. 

Tijdens het kleinschalige en interactieve Be Prepared event van Continue IT gaan we actief aan de slag met deze onderwerpen.  Voor dit event hebben we professionals uitgenodigd die ons vanuit hun ervaringen laten beleven hoe het is om slachtoffer van een cyberaanval te zijn. 

We organiseren de derde editie op maandagmiddag 9 oktober 2023, bij ons op kantoor in Teuge (het monumentale kerkje Rehoboth). Er is ruimte voor maximaal drie leden van Apeldoorn IT. Interesse? Vul dan het formulier in op onze website (Be Prepared 2023 | IT Security event Continue IT), waarna meer info volgt. 

 

Blijf op de hoogte van
alle ontwikkelingen in Apeldoorn IT stad