Project omschrijving

Jolanda ter Maten heeft meer dan 25 jaar ervaring in onderwijs, innovatie en nieuwe technologie voor een breed publiek.
Als een “early adapter” is ze haar carriere begonnen met het implementeren en onderwijzen van kantoorautomatisering eind jaren ‘80 in Centraal Amerika.
Terug in Nederland heeft Jolanda gewerkt voor grote ondernemingen en de overheid, adviserend op het gebied van innovatie, verandermanagement en als projectleider bij technical/management development programma’s. Door haar brede ervaring op het gebied van ICT, HR en management heeft ze een duidelijke visie op de behoefte van professionals van verschillende niveaus en op verschillende expertisegebieden.

Ze heeft een Master of Science Degree van de Technische Universiteit Twente op het gebied van Human Resource Development en heeft succesvol de post-doctorale leergang Strategisch HR Management afgesloten.

Op nationaal en internationaal niveau werkt Jolanda als adviseur voor o.a. de EU en de Dutch Blockchain Coalition, met name op het gebied van use cases en de impact van Blockchain op bedrijf en maatschappij. Tevens ontwikkelt en geeft ze Blockchain trainingen en workshops in binnen- en buitenland voor een grote variëteit aan doelgroepen.

Jolanda ter Maten

+31 6 330 98 980

Web | Linkedin | Twitter