apeldoornit_congres_2016Het is zover! Het programma van het Apeldoorn IT Congres op 3 november in Omnisport is bekend. Dit evenement is een waardevolle mogelijkheid voor jou als IT professional om inspirerende sessies en Masterclasses bij te wonen en om te netwerken met vakgenoten. Ruud Veltenaar en Erben Wennemars zijn keynote sprekers. Deelname is kosteloos. Dus zorg dat jij erbij bent en meld je aan! Aanmelden kan tot 29 oktober a.s.

Programma en aanmelden
Op de congrespagina lees je meer over de inhoud van de Masterclasses en Parallelsessies. Meld je aan en selecteer de sessies die je graag wilt bijwonen. Heb jij je al aangemeld? Geef dan aan welke sessies je wilt bijwonen door in te loggen met je EventBrite account die je bij de bevestiging van je aanmelding per e-mail hebt ontvangen. Selecteer vervolgens de sessies die je wilt bijwonen.

Social media
Wil jij op de hoogte blijven van ontwikkelingen en activiteiten binnen Apeldoorn-IT en meer informatie over het Apeldoorn IT congres op 3 november, volg ons dan via Twitter, LinkedIn en/of Facebook.

Vragen?
Heb je vragen over het programma of aanmelding stuur dan een e-mail naar congres@apeldoorn-it.nl