Met een breed scala aan IT-onderwerpen en Masterclasses mag je het Apeldoorn IT congres op 3 november in Omnisport Apeldoorn niet missen. Dit evenement is een waardevolle mogelijkheid voor jou als IT professional om inspirerende sessies en Masterclasses bij te wonen en om te netwerken met vakgenoten. Je kunt deelnemen aan Masterclasses en Parallelsessies over onder andere: Privacy & IT, Agile Architecture, Architectuur, Infra, Data, Design, Security, Emerging Technology, Project Management, Mobile & Social.

Binnenkort lees je op de congrespagina op de website van Apeldoorn IT meer over de inhoud van de Masterclasses en Parallelsessies. Dus zorg dat jij erbij bent in Omnisport en meld je nu alvast aan! Want werken in de IT is topsport.

 

Eventbrite - Apeldoorn=IT

 

Apeldoorn IT

Apeldoorn IT; is hét netwerk van Apeldoornse bedrijven, overheid en kennisinstellingen met IT professionals. Samen maken zij zich sterk voor onderlinge kennisdeling en samenwerking in werving en loopbaangroei. Ook creëert Apeldoorn IT kansen voor jong talent. Lees meer op www.apeldoorn-it.nl