apeldoornit_congres_2016Zogenaamde “responsible disclosures” voor het verantwoord melden van tekortkomingen in de beveiliging van IT zijn voor veel bedrijven inmiddels gesneden koek. Veiligheid en privacy staan hoog in het in vaandel en de Nederlandse rechter heeft in een uitspraak al aangegeven dat ethisch
hacken onder bepaalde voorwaarden is toegestaan. We zien dat security ook op de politieke agenda een steeds belangrijker onderwerp wordt.  Vanuit de Apeldoornse politiek is verzocht om een “responsible disclosure” -beleid te maken voor de gemeente. Achteraf gezien was dit best een avontuur, van beheerders die echt moesten wennen aan het idee dat je ook ethische hackers hebt tot aan de landelijke media aandacht  die aan het Apeldoornse beleid is besteed.

We vertellen over het proces om te komen tot een “responsible disclosure” -beleid, de afwegingen
die gemaakt zijn om een vergoeding te geven, de implementatie ervan en de ervaringen die we tot
nu toe hebben opgedaan met de meldingen. Wil jij leren van hackers schrijf je dan in voor deze sessie. Kom 3 november naar Omnisport Apeldoorn. Deelname is kosteloos. Dus zorg dat jij erbij bent en meld je aan! Aanmelden kan tot 29 oktober a.s.

Programma en aanmelden