Op 27 september 2018 vond het vervolg op Silicon Veluwe plaats bij de vestiging van de Belastingdienst aan de J.F. Kennedylaan te Apeldoorn. Het thema van deze bijeenkomst was als volgt: ‘het profileren van Apeldoorn als aantrekkelijke ICT-stad met een diversiteit aan werkgevers die een grote maatschappelijke waarde hebben’.

Tijdens deze bijeenkomst stonden er een aantal hoofdonderwerpen op de agenda. Allereerst hebben we met elkaar onderzocht op welke manier organisaties binnen Apeldoorn IT zich onderscheiden als werkgever. Waarom willen ICT talenten bij ons werken? Verder hebben we met elkaar gebrainstormd over het profileren van deze sterke punten op de arbeidsmarkt. Hier zijn mooie ideeën uitgekomen die we verder met elkaar uitwerken en (op korte termijn) in de praktijk brengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een (net)werkplek in het groen waar medewerkers van Apeldoorn IT organisaties elkaar en nieuwe ICT talenten kunnen ontmoeten? Of een gezamenlijke wervingsvideo met onze eigen ICT medewerkers in de hoofdrol?

Kortom, we zijn weer een stap verder en willen met het enthousiasme en de energie van alle deelnemers onze toffe en uitdagende plannen realiseren. Kon je er zelf niet bij zijn maar wil je wel meedoen met het vervolg? Mail dan Eline Becker Hoff (e.becker.hoff@belastingdienst.nl) of Yvonne Tomassen (y.tomassen@apeldoorn.nl).