klopmanVolgende week is het eindelijk zover. Het Apeldoorn IT Congres. Ik heb er zin in!

Sinds afgelopen maart ben ik als programma coördinator nauw betrokken bij het Platform Apeldoorn IT. En dus ook bij het IT Congres. Wat een geluk!

Afgelopen maanden is er keihard gewerkt door de congreswerkgroep om alles tot in perfectie te organiseren.

Vanaf half april ging alles in een stroomversnelling. In het Omnisport, tijdens een zogenaamde ‘pizzasessie’, werden bedrijven buiten het Platform om geïnformeerd en geënthousiasmeerd voor het congres. Hier vond ook de lancering plaats van onze nieuwe website. Die overigens erg mooi geworden is! Vervolgens zijn er behoorlijk wat bedrijfsbezoeken afgelegd. Ook is er een uniek programma samengesteld met 32 parallelsessies en 4 masterclasses.

Bij het Omnisport is op moment alles tot in de puntjes geregeld. Draait de communicatie op volle toeren. En als kers op de taart mogen wij 2 inspirerende sprekers verwelkomen. Ruud Veltenaar en Erben Wennemars. Kortom, alle voorwaarden tot succesvol congres zijn aanwezig!

Nu gaan we ons klaarmaken voor het congres zelf. Laten we er met z’n allen een leerzame en mooie dag van maken!

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om de bedrijven en organisaties van het platform te bedanken!

Met een speciale dank voor de leden van de congreswerkgroep. Zonder jullie was het niet gelukt! Bedankt Jan Hendriks, Hanneke Thomassen, Harrie van Leeuwen, Anton de Ruiter, Marianne Gravensteijn, Lizz Tulk, Heleen Brandt, Reyn de Niet, Wilma Schouten.

Wil jij dit congres ook niet missen,  meld je dan snel aan.

Tot donderdag 3 november.
Dion Klopman