Ook ICT stages in Apeldoorn!

Ben je op zoek naar een interessante stage in de IT? Een moeilijke klus en wellicht zie je snel door de bomen het bos niet meer. Graag willen wij je helpen met mogelijke IT-stages in Apeldoorn. Apeldoorn-IT heeft in samenwerking met de Gemeente Apeldoorn een initiatief hiervoor opgezet:

Apeldoorn Stagestad

Met Apeldoorn Stagestad willen de aangesloten IT bedrijven niet alleen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid uiten in het aanbieden van interessante stageplaatsen. Het gaat verder. Door intensieve samenwerking met de (regionale) onderwijsinstellingen dragen zij bij aan een kwalitatief goed IT-onderwijs. Belangrijk omdat er in Apeldoorn de komende jaren veel behoefte is aan goede gekwalificeerde medewerkers.

Wat maakt Apeldoorn Stagestad uniek?

  • Vanuit de samenwerking is het mogelijk om stages aan te bieden bij de verschillende IT-bedrijven, waardoor je bij sommige stages een kijkje kan nemen in meerdere keukens;
  • Op één plek vind je diverse IT-stages. Zo helpen wij bij het vinden van het stagebedrijf en de stageopdracht die bij jou past;
  • Je kan kennismaken met mogelijke toekomstige werkgevers én een mogelijke toekomstige prettige woonomgeving;
  • Apeldoorn Stagestad, is meer dan alleen een stageloket! Apeldoorn Stagestad krijgt vorm door een goede interactie tussen de aangesloten Apeldoornse IT-bedrijven en het (Regionale) onderwijs. Deze interactie zal bijdragen aan goede aansluiting tussen onderwijs en organisaties. Hierdoor is het mogelijk om de vraag en aanbod op de arbeidsmarkt op elkaar te laten aansluiten, nu en in de toekomst.

Kijk snel op onze speciale website apeldoornstagestad.nl voor een stage die je aanspreekt.