Het Apeldoorn = IT congres is dé plek voor kennisuitwisseling en interactie tussen Apeldoornse IT bedrijven en bedrijven met een aansprekende IT afdeling. Op dit congres staan actuele, aansprekende ICT-thema’s centraal. Dit jaar vindt het IT-congres plaats op donderdag 3 november 2016 in Omnisport Apeldoorn. Het congres heeft als doelen kennisuitwisseling, netwerken en inspireren.

De doelgroep is vooral IT’ers die werken bij de Apeldoornse (IT) bedrijven en IT’ers die wonen in Apeldoorn. In voorgaande jaren was het congres altijd een groot succes en snel vol met bezoekers (totaal aantal bezoekers is maximaal 500).

Uw bedrijf of organisatie kan partner worden van het Apeldoorn = IT congres. Wanneer u partner wordt kunt u zich profileren op de informatiemarkt, doet u nieuwe kennis op, komt u in contact met andere Apeldoornse (IT) bedrijven en ontmoet u toekomstige werknemers. Op 19 april hebben al een aantal bedrijven hier gehoor aan gegeven om partner te worden van dit event. Op deze informele bijeenkomst in Omnisport kregen zij de gelegenheid om kennis te maken met andere Apeldoorn-IT partners en de organisatie van het congres. Ook konden zij aangeven op welke gebieden zij een bijdrage willen leveren aan het programma van het congres.

Heeft u deze bijeenkomst gemist maar wilt u ook een bijdrage leveren aan het congres of meer informatie ontvangen, neem contact op met de organisatie.