Netwerkbijeenkomst donderdag 30 mei

AI toepassen in bedrijfsprocessen

Samen gaan we op ontdekkingstocht door dit boeiende onderwerp, vanuit allerlei interessante invalshoeken!  Op donderdag 30 mei nodigen wij onze leden en partners uit om te luisteren naar 2 zeer inspirerende sprekers. 

Over Lars Kortenschijl

Mijn naam is Lars Kortenschijl en ik ben als onderzoeker verbonden aan de Saxion Hogeschool, waar ik ook de coördinator ben van de minor Digitaal Innoveren. Tijdens het event neem ik je mee in de wereld van kunstmatige intelligentie, waarbij we zullen focussen op AI-tools in relatie tot data. We zullen de mogelijkheden van deze technologieën verkennen, maar ook stilstaan bij de grenzen ervan. Hoe ver kunnen we gaan met AI en welke ethische en juridische vraagstukken komen we tegen? Deze vragen en meer, hoop ik voor je te kunnen beantwoorden!

Over Aline van Pijkeren – Poeder

Ik ben Aline van Pijkeren-Poeder, 24 jaar en al enige tijd werkzaam binnen de Belastingdienst. Ik heb de studie Toegepaste Wiskunde in 2018 (cum laude) afgerond. In deze studie lag voornamelijk de focus op machine learning en wiskunde algoritmes kunnen toepassen in de praktijk. Bij de belastingdienst ben ik hierin werkzaam binnen het Center of Excellence Cognitieve Oplossingen. Wij ondersteunen teams door middel van machine learning/AI applicaties. In een aantal van deze praktijkvoorbeelden zou ik je graag mee willen nemen tijdens de netwerkbijeenkomst.

Praktische informatie

Het programma

Vanaf 16.00 uur: Inloop
16.30 uur: Lars Kortenschijl
17.00 uur: Aline van Pijkeren-Poeder
17.45 uur: Eten en een borrel en mogelijkheid tot netwerken
19.00 uur: Einde

Locatie

Proeflokaal de Vlijt
Vlijtseweg 114
7317 AG  Apeldoorn

Event 30 mei

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.