Realiseer jouw droombaan

In Apeldoorn

Apeldoorn wil zich ontwikkelen als ICT stad: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Apeldoorn. Alle aangesloten bedrijven bij Apeldoorn IT en haar werknemers moeten hiervan kunnen profiteren.

Wie wil nou niet zijn of haar toekomstdroom waarmaken? Het sterke netwerk van bedrijven en onderwijs maakt het mogelijk je droom loopbaan te verwezenlijken.

aantrekkelijke_it_stad

Hier wil je werken

Apeldoorn barst van de mooie IT bedrijven gespecialiseerd in ICT. En ze hebben iets bijzonders gemeen: ze halen het beste in je naar boven zodat je hier, in Apeldoorn, de beste versie wordt van jezelf. Hiërarchie of denken in hokjes past niet hier. Wel samen werken aan het best mogelijke resultaat en jezelf elke dag opnieuw uitdagen. Klinkt goed toch? Wij nemen een paar bedrijven onder de loep en kijken hoe talent hier ontwikkelt.

Uitgelichte vacatures

Kijk hieronder welke actuele vacatures er bij de Apeldoorn-IT bedrijven zijn.

Functioneel beheerder | Veluwse Onderwijsgroep

Wil je met jouw kennis van technologie en beheer het onderwijs verbeteren? Draag bij aan professionaliseren van de bedrijfsvoering op onze scholen en de corporate organisatie. Wat ga je doen? Als functioneel beheerder ben je de verbinder tussen de gebruikers en de...

Lees meer

Java Developer | OVSoftware

Introductie Heb jij een passie voor het ontwikkelen van softwaresystemen? Wil jij graag werken bij een organisatie vol mogelijkheden? Lees dan snel verder.. Functie Als Java Developer maak jij de meest geavanceerde software voor verschillende bedrijven door heel...

Lees meer

Succesverhalen

Thinkwise

Jolanda ter Maten

Hoe de agricultuur sector zich voorbereidt op innovatie

Ov-software

OVSoftware

Nextgen Procesoperators in flexible manufacturing