Realiseer jouw droombaan

In Apeldoorn

Apeldoorn wil zich ontwikkelen als ICT stad: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Apeldoorn. Alle aangesloten bedrijven bij Apeldoorn IT en haar werknemers moeten hiervan kunnen profiteren.

Wie wil nou niet zijn of haar toekomstdroom waarmaken? Het sterke netwerk van bedrijven en onderwijs maakt het mogelijk je droom loopbaan te verwezenlijken.

aantrekkelijke_it_stad

Hier wil je werken

Apeldoorn barst van de mooie IT bedrijven gespecialiseerd in ICT. En ze hebben iets bijzonders gemeen: ze halen het beste in je naar boven zodat je hier, in Apeldoorn, de beste versie wordt van jezelf. Hiërarchie of denken in hokjes past niet hier. Wel samen werken aan het best mogelijke resultaat en jezelf elke dag opnieuw uitdagen. Klinkt goed toch? Wij nemen een paar bedrijven onder de loep en kijken hoe talent hier ontwikkelt.

Uitgelichte vacatures

Kijk hieronder welke actuele vacatures er bij de Apeldoorn-IT bedrijven zijn.

Project Manager | Gelre ziekenhuizen

Project Manager De zorg is in beweging. Projectmanagers spelen hierin een onmisbare rol met betrekking tot het managen en implementeren van nieuwe IT dienstverlening om onze zorgprocessen beter te ondersteunen binnen de Gelre organisatie  Wij zoeken een ervaren...

Lees meer

Medior C#.NET developer | Ovsoftware

Introductie Wil jij ook dichtbij huis werken en zoek jij afwisseling in mooie en complexe projecten vanuit een vast dienstverband waarbij je je goed kan (door)ontwikkelen in combinatie met een prima arbeidsvoorwaardenpakket dan is OVSoftware wellicht een mooie...

Lees meer

Succesverhalen

Thinkwise

Jolanda ter Maten

Hoe de agricultuur sector zich voorbereidt op innovatie

Ov-software

OVSoftware

Nextgen Procesoperators in flexible manufacturing