Realiseer je dromen

in Apeldoorn

Apeldoorn wil zich ontwikkelen als ICT stad: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Apeldoorn. Alle aangesloten bedrijven bij Apeldoorn IT en haar werknemers moeten hiervan kunnen profiteren.

Wie wil nou niet zijn of haar toekomstdroom waarmaken? Het sterke netwerk van bedrijven en onderwijs maakt het mogelijk je droom loopbaan te verwezenlijken.

aantrekkelijke_it_stad

Hier wil je werken

Apeldoorn barst van de mooie IT bedrijven gespecialiseerd in ICT. En ze hebben iets bijzonders gemeen: ze halen het beste in je naar boven zodat je hier, in Apeldoorn, de beste versie wordt van jezelf. Hiërarchie of denken in hokjes past niet hier. Wel samen werken aan het best mogelijke resultaat en jezelf elke dag opnieuw uitdagen. Klinkt goed toch? Wij nemen een paar bedrijven onder de loep en kijken hoe talent hier ontwikkelt.

Uitgelichte vacatures

Kijk hieronder welke actuele vacatures er bij de Apeldoorn-IT bedrijven zijn.

Technical Support Specialist | Thinkwise

Knallen bij Thinkwise als Technical Support Specialist? ​ Wil jij liever het verschil maken als software engineer dan lopende band werk doen? Wil jij liever onze klanten verder helpen, dan bugfixing doen? En wil jij ervoor gaan, stappen zetten en samen met ons de...

Lees meer

Test Automation Engineer |Thinkwise

Heb jij de ambitie om zelf tests te ontwikkelen? En ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en innovaties binnen de IT? Dan kun je jouw kwaliteiten nu inzetten om een rol te spelen in de groei van Thinkwise, een wereldwijde speler met een unieke kijk op...

Lees meer

Succesverhalen

Thinkwise

OVSoftware en Thinkwise

OVSoftware versterkt partnership met Thinkwise door certificering

Ov-software

OVSoftware

Nextgen Procesoperators in flexible manufacturing