Realiseer jouw droombaan

In Apeldoorn

Apeldoorn wil zich ontwikkelen als ICT stad: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Apeldoorn. Alle aangesloten bedrijven bij Apeldoorn IT en haar werknemers moeten hiervan kunnen profiteren.

Wie wil nou niet zijn of haar toekomstdroom waarmaken? Het sterke netwerk van bedrijven en onderwijs maakt het mogelijk je droom loopbaan te verwezenlijken.

aantrekkelijke_it_stad

Hier wil je werken

Apeldoorn barst van de mooie IT bedrijven gespecialiseerd in ICT. En ze hebben iets bijzonders gemeen: ze halen het beste in je naar boven zodat je hier, in Apeldoorn, de beste versie wordt van jezelf. Hiërarchie of denken in hokjes past niet hier. Wel samen werken aan het best mogelijke resultaat en jezelf elke dag opnieuw uitdagen. Klinkt goed toch? Wij nemen een paar bedrijven onder de loep en kijken hoe talent hier ontwikkelt.

Uitgelichte vacatures

Kijk hieronder welke actuele vacatures er bij de Apeldoorn-IT bedrijven zijn.

Java Soft Engineer | Luminis

Begrijp je precies wat de klant nodig heeft om verder te komen? Wil jij jezelf ontwikkelen, leren van experts en experimenteren? Dan ben jij de Java Software Engineer die wij bij Luminis zoeken!  Wat ga je doen? Als Java Software Engineer zet je kennis actief in voor...

Lees meer

Front End Developer | Luminis

Heb jij voldoende kennis van verschillende technieken om onze klanten verder te helpen en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Als Front-end developer bij Luminis in Apeldoorn werk je voor onze klanten, maar ook voor jezelf. Ben jij toe aan uitdaging,...

Lees meer

Succesverhalen

Thinkwise

Jolanda ter Maten

Hoe de agricultuur sector zich voorbereidt op innovatie

Ov-software

OVSoftware

Nextgen Procesoperators in flexible manufacturing