Realiseer jouw droombaan

In Apeldoorn

Apeldoorn wil zich ontwikkelen als ICT stad: ruim baan voor de ICT-sector als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing voor de economie van Apeldoorn. Alle aangesloten bedrijven bij Apeldoorn IT en haar werknemers moeten hiervan kunnen profiteren.

Wie wil nou niet zijn of haar toekomstdroom waarmaken? Het sterke netwerk van bedrijven en onderwijs maakt het mogelijk je droom loopbaan te verwezenlijken.

aantrekkelijke_it_stad

Hier wil je werken

Apeldoorn barst van de mooie IT bedrijven gespecialiseerd in ICT. En ze hebben iets bijzonders gemeen: ze halen het beste in je naar boven zodat je hier, in Apeldoorn, de beste versie wordt van jezelf. Hiërarchie of denken in hokjes past niet hier. Wel samen werken aan het best mogelijke resultaat en jezelf elke dag opnieuw uitdagen. Klinkt goed toch? Wij nemen een paar bedrijven onder de loep en kijken hoe talent hier ontwikkelt.

Uitgelichte vacatures

Kijk hieronder welke actuele vacatures er bij de Apeldoorn-IT bedrijven zijn.

Allround IT Support medewerker – Gelre Ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen is op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de Skilled Servicedesk binnen het team IT-Support. Deze functie is een uitstekend startpunt voor een ICT-loopbaan bij Gelre ziekenhuizen. Als medewerkers ICT Servicedesk los je namelijk een enorme...

Lees meer

Java Developer | OVSoftware

Vind jij het leuk om aan uitdagende projecten te werken voor top opdrachtgevers als Ahold, Johma, Nedap, Thales, Rijksoverheid en Tui? Vind jij het belangrijk om voldoende uitdaging en afwisseling te hebben en wil je samenwerken met onze Masters of Java? Word Java...

Lees meer

Succesverhalen

Thinkwise

Jolanda ter Maten

Hoe de agricultuur sector zich voorbereidt op innovatie

Ov-software

OVSoftware

Nextgen Procesoperators in flexible manufacturing