Samen staan we sterker

Onze leden

Samenwerken aan succes  

Leden van Apeldoorn IT kennen en delen onze ambities en leveren hieraan een belangrijke bijdrage. Dit kan zijn door het organiseren van (een onderdeel van) een kennissessie, het schrijven van een blog of artikel over actuele IT-thema’s, het organiseren van een (gezamenlijk) bedrijfsbezoek of het aanbieden van stage- of uitwisselingsplekken. 

Samen zetten we Apeldoorn IT op de kaart en bieden we een podium voor alle IT organisaties in Apeldoorn. Lijkt jou dit ook wat? Deze organisaties zijn al lid: 

Lid van Apeldoorn IT: Ov Software

OVSoftware

Meesterschap in code

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland. Als specialist in het ontwikkelen van maatwerk software, onderschrijft OVSoftware het belang van goede kwaliteit software. Onze kwalitatief hoogwaardige oplossingen, producten en diensten op het gebied van low-code, Java en .NET zorgen ervoor dat klanten competitiever, efficiënter en succesvoller kunnen zijn.

Bekijk website

Lid van Apeldoorn IT: BiSLSmart

BiSLSmart

Meer waarde uit informatievoorziening

BiSLSmart adviseert en ondersteunt organisaties bij het beheer en gebruik van de informatievoorziening. Ze doen dat door op smart wijze gebruik te maken van het framework BiSL® Next voor business informatiemanagement

Lees meer

Lid van Apeldoorn IT: Veluwse Onderwijsgroep

Veluwse Onderwijsgroep

Iedereen is van waarde

De Veluwse Onderwijsgroep wordt gevormd door 16 basisscholen en 11 scholen in het voortgezet onderwijs. De 1.500 medewerkers op deze scholen zetten zich dagelijks in om de ruim 13.000 leerlingen uit de regio Apeldoorn het best mogelijke onderwijs te bieden.

Lees meer

Lid van Apeldoorn IT: Continue IT

Continue IT

Altijd een complete IT-oplossing

Continue IT biedt complete IT-oplossingen voor MKB-bedrijven en middelgrote non-profit organisaties. Vanuit onze kantoren in Ede en Teuge werken we voor organisaties met en zonder IT-knowhow. We bestaan sinds 1994. Ons hechte team bestaat momenteel uit 10 medewerkers. De meeste van onze klanten zijn gevestigd in het midden van Nederland. We zijn partner van o.a. Microsoft, HP en Cisco.

Lees meer

Lid van Apeldoorn IT: Factstory

Factstory

Laat jouw merk leven

Ze analyseren, positioneren, creëren en activeren. Factstory is al een aantal jaren het marketingcommunicatiebureau voor Apeldoorn IT. Ze houden van complexe marketingvraagstukken en helpen bij het kiezen van de juiste strategie. Of het nu gaat om de omzetgroei, merkbekendheid of personele groei. Als full-service marketingbureau zijn zij het verlengstuk van jouw organisatie.

Lees meer

Lid van Apeldoorn IT: VNOG

VNOG

Meer veiligheid in de regio

In veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland werken 22 gemeenten samen om de kwaliteit van rampenbestrijding te verbeteren. Door samen te werken kan er bij rampen en crises slagvaardiger en professioneler opgetreden worden. VNOG doet dit samen met partners als politie, ambulance, gemeenten, Defensie, waterschappen, Rijkswaterstaat, nutsbedrijven, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, terreinbeheerders en natuurorganisaties.

Lees meer

Lid van Apeldoorn IT: Thinkwise

Thinkwise

Low code for core systems

Thinkwise is leverancier van een eigen low-code softwareplatform waarmee eenvoudig en snel bedrijfssoftware gerealiseerd wordt die nooit meer verouderd. Deze flexibel aanpasbare software is altijd direct beschikbaar voor Windows, web en mobiele toepassingen en draait gegarandeerd op toekomstige technologieën.

Lees meer

Lid van Apeldoorn IT: Bluebird & Hawk

Bluebird en Hawk

Jouw cybersecurity op orde;


Organisaties worden steeds afhankelijker van informatie en ICT en daarmee meer ‘data driven’. Als jonge onderneming zorgt Bluebird & Hawk ervoor dat klanten ongestoord en veilig hun werk kunnen blijven doen. Ze staat organisaties bij op strategisch/tactisch niveau en creëren zo digitale weerbaarheid. Dit doen ze door zich te richten op alle facetten binnen de wereld van cybersecurity, om zo het beveiligingsniveau te verhogen’.

Lees meer

Lid van Apeldoorn IT: Betabit

Betabit

Wij maken de beste bedrijfskritische software.

Betabit ontwikkelt maatwerk software, bedrijfskritische systemen, die onze klanten succesvol maakt. Als toegewijd Microsoft Gold partner, met inmiddels meer dan 13 jaar Azure ervaring en ruim 200 vakmensen, zijn wij marktleider in softwareontwikkeling, -duiding en opleiding in Microsoft Azure. Van cloud native development tot beheer en onderhoud, van software (security) assessments tot gepersonaliseerde trainingen. En met sinds 2021 een nieuw kantoor in de Apenheul!

Lees meer

Lid van Apeldoorn IT: MCX

MCX

Vertrouwen is de basis voor duurzaam partnerschap

Al ruim 20 jaar voert MCX het technisch beheer uit van Oracle-software voor diverse klanten. Door de inzet van kennis, passie en een beetje eigenwijsheid is deze organisatie uitgegroeid tot een bedrijf met bijna 50 medewerkers en klanten over de hele wereld. Vanuit het meest duurzame pand van Apeldoorn zijn de consultants doorlopend bezig met het ontwikkelen van steeds slimmere manieren van IT-beheer.

Lees meer

Lid van Apeldoorn IT: Malamute

Over Malamute

Datagestuurde besluitvorming

Malamute gelooft dat ieder bedrijf binnen vijf jaar gebruik maakt van datagestuurde besluitvorming. Dit resulteert in een organisatie waarin datastromen op elkaar zijn afgestemd, met korte lijnen en heldere communicatie. Hierdoor kan je als organisatie snel schakelen om zowel de interne middelen als de externe kansen te maximaliseren.

Lees meer

Lid van Apeldoorn IT: Waterschap vallei van veluwe

Over Waterschap Vallei en Veluwe

Voorzien in digitale informatiebehoefte

Maak kennis met het waterschap en lees meer over het gebied waarin ze ons werk doen. Het ligt tussen de IJssel, Nederrijn, Utrechtse Heuvelrug en de Randmeren. Samen met inwoners, ondernemers en partners zorgen zeervoor dat ons gebied veilig en leefbaar blijft.

Lees meer

Lid van Apeldoorn IT: Team Rocketstars IT

Team Rockstars IT

Data, software en/of cloud engineering

Jouw bedrijf heeft unieke uitdagingen en behoeften op het gebied van data, software en/of cloud engineering. Dat begrijpen wij bij Team Rockstars IT als geen ander. Onze IT experts bieden hierin de ondersteuning die past bij jouw project. Dat kan gaan om hulp bij het uitdenken of het bouwen van de beste software tot aan advies en uitvoer van cloud-migraties om cloud-native te worden.

Lees meer

Wil jij ook lid worden? Dat kan!

Wil jij ook lid worden van Apeldoorn IT of wil je meer informatie? Maak dan een afspraak.

Kennismaken

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Denk mee over de toekomst van Apeldoorn als IT stad

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden om partner te worden van Apeldoorn IT of wil je meer weten?

Blijf op de hoogte van
alle ontwikkelingen in Apeldoorn IT stad