Events

Make IT happen

De IT-wereld is continu in beweging en technieken ontwikkelen zich in een hoog tempo. Wanneer nieuwe software of een nieuwe functionaliteit wordt uitgebracht, dan kun je ervan uitgaan dat er op datzelfde moment alweer wordt gewerkt aan een geoptimaliseerde versie. Belangrijk dat we dus kennis blijven uitwisselen met elkaar.

Daarom delen wij met jullie allerlei IT-events. Events bij de partners, bij de leden, events die samen georganiseerd worden of events georganiseerd door derden waar we ook kennis kunnen halen en delen. Waar je collega’s uit het vak ontmoet en kennis maakt met toonaangevende IT bedrijven.

Aankomende evenementen

Donderdag 23 november 

 

Apeldoorn IT Congres

Het congres wordt ook dit jaar gehouden in congrescentrum Orpheus. En dit keer gelukkig een volledig fysiek event, zodat we elkaar ook weer kunnen ontmoeten. Met aansprekende keynotes en talrijke parallelsessies worden deelnemers bijgepraat over IT-ontwikkelingen binnen en buiten de Apeldoorn-IT organisaties. Naar verwachting zullen 500 deelnemers dit gratis congres bezoeken. Zet de datum dus vast in je agenda! Er volgt snel meer informatie.

Afgelopen events

Hackathon Hack4care 

Hackathon Hack4care 

Hackathon Hack4care  Eind 2020 vond de digitale hackathon ‘Hack4care” plaats. Negen teams van verschillende onderwijs instellingen en young professionals streden om de eerste plaats met slimme oplossingen voor Zorg op afstand. Dit event vond plaats in het kader van de...

Innovation Friday

Innovation Friday

Innovation Friday  I.v.m. Covid-19 is er al een jaar geen Innovation Friday georganiseerd.   Iedere tweede vrijdag van de maand organiseert het Kadaster een Innovation Friday. Om 9:00 uur is er een korte kick-off waarin ieder innovatie-team zijn idee voor het...

Blijf op de hoogte van
alle ontwikkelingen in Apeldoorn IT stad