Events

Make IT happen

De IT-wereld is continu in beweging en technieken ontwikkelen zich in een hoog tempo. Wanneer nieuwe software of een nieuwe functionaliteit wordt uitgebracht, dan kun je ervan uitgaan dat er op datzelfde moment alweer wordt gewerkt aan een geoptimaliseerde versie. Belangrijk dat we dus kennis blijven uitwisselen met elkaar.

Daarom delen wij met jullie allerlei IT-events. Events bij de partners, bij de leden, events die samen georganiseerd worden of events georganiseerd door derden waar we ook kennis kunnen halen en delen. Waar je collega’s uit het vak ontmoet en kennis maakt met toonaangevende IT bedrijven.

Aankomende evenementen

Donderdag 17 oktober

IT Connect Apeldoorn

Ben je op zoek naar een (andere) baan in de IT? Of ben je benieuwd of werken in de IT wat voor je is? Kom dan op donderdag 17 oktober 2024 tussen 15:00 en 20:00 uur naar het IT Connect Apeldoorn event in Omnisport en maak kennis met prachtige IT-werkgevers uit Apeldoorn

Op donderdag 17 oktober nodigen wij jou van harte uit bij IT Connect Apeldoorn in het Omnisport. 

Woensdag 2 oktober

Thinkwise Summit 2024

Kamp je met trage, dure en verouderde IT-systemen? Je bent niet de enige. Bij Thinkwise begrijpen we de pijn en frustratie. Daarom nodigen we je uit voor de Thinkwise Summit 2024! Ontdek hoe ons AI-powered modelgedreven ontwikkelplatform jouw bedrijf bevrijdt van legacy applicaties en je helpt om sneller en efficiënter te innoveren.

Op woensdag 2 oktober nodigen wij jou van harte uit bij Theater & Congres Orpheus.

Lees meer

Blijf op de hoogte van
alle ontwikkelingen in Apeldoorn IT stad