Events

Make IT happen

De IT-wereld is continu in beweging en technieken ontwikkelen zich in een hoog tempo. Wanneer nieuwe software of een nieuwe functionaliteit wordt uitgebracht, dan kun je ervan uitgaan dat er op datzelfde moment alweer wordt gewerkt aan een geoptimaliseerde versie. Belangrijk dat we dus kennis blijven uitwisselen met elkaar.

Daarom delen wij met jullie allerlei IT-events. Events bij de partners, bij de leden, events die samen georganiseerd worden of events georganiseerd door derden waar we ook kennis kunnen halen en delen. Waar je collega’s uit het vak ontmoet en kennis maakt met toonaangevende IT bedrijven.

Aankomende evenementen

Dinsdag 14 mei

Fast Flow, Not Fast Fluff: Embracing an Eclectic DevOps Coaching Approach

In de huidige dynamische zakelijke omgeving worstelen organisaties vaak met de uitdaging om tijdig waarde aan hun klanten te leveren. Ondanks de al lang bestaande aanwezigheid van methodieken als Lean, Agile en DevOps blijft de strijd voortduren en wordt de kloof tussen business en IT steeds groter. Meld je nuaan. Terzijnertijd zal de link met je worden gedeeld via de mail dus hou deze goed in de gaten!

Sluit aan op dinsdag 14 mei om 12:15 uur bij het webinar van ons lid Team Rockstars IT!

Donderdag 30 mei

AI toepassen in bedrijfsprocessen

Na de opwinding van de eerste golf van AI en alle serieuze gesprekken over de mogelijkheden, ethiek en wat wel en niet kan, is het tijd voor actie! Hoe gaan we AI eigenlijk gebruiken in al die dagelijkse processen? Gaan we vol voor ChatGPT of misschien liever Microsoft Copilot?

Op donderdag 30 mei nodigen wij onze leden en partners uit om te luisteren naar 2 zeer inspirerende sprekers. 

Blijf op de hoogte van
alle ontwikkelingen in Apeldoorn IT stad