Samen staan we sterker

Onze partners

Samenwerken aan succes  

Kennis is de motor achter goede ideeën. Achter innovaties. Om die reden werken wij samen met onze partners, waar en wanneer het kan. Samen met partners die ook verder en vooruitkijken. Door ervaringen te combineren komen we tot ongekende IT-oplossingen.   

Ontdek de kracht van sterke samenwerkingen. Ontstaan uit de behoefte om kennis te delen. Uit de gezamenlijke ambitie om het beste te leveren. Vooral dat laatste is een stevige basis voor gezamenlijk succes. Wij stellen onze partners graag aan je voor. 

partner-alten

Alten

Nederland als wereldwijde hotspot voor innovatie

Alten is onze jongste partner. Ze is als consultancy en engineering organisatie werkzaam in uiteenlopende (niche-)markten van de hightech sector en de IT. Kwaliteit en betrouwbaarheid, innovaties op het gebied van Big data en IoT; al

Lees meer

partner-volkerwessels-telecom

VolkerWessels Telecom

Make connectivity grow

Denk je aan hoogwaardige digitale infrastructuur, dan denk je aan VolkerWessels Telecom. Zij verzorgt het hele traject; van analyse tot bouw, van installatie tot onderhoud en beheer. Total connectivity, voor iedereen, altijd en overal. 

Lees meer

partner_achmea

Achmea

Achmea is er voor iedereen

Apeldoorn en Achmea; je noemt ze waarschijnlijk in 1 adem. Deze mooie organisatie mag als partner van Apeldoorn IT dan ook niet ontbreken. Achmea werkt aan een toekomst waarin mensen langer gezond blijven, veilig en gelukkig wonen, slim en zorgeloos reizen en vrij durven te ondernemen.

Lees meer

partner-belastingdienst

Gemeente Apeldoorn

Ondernemend in het groen

Apeldoorn telt meerdere regionale en landelijke hoofdkantoren, zoals de Belastingdienst, het Kadaster en Centraal Beheer Achmea en heeft een heel diverse economie, met een clustering op het gebied van zorg, IT, toerisme, logistiek, clean tech en een hoogwaardige maakindustrie.

Lees meer

partner-belastingdienst

Belastingdienst

Leuker kunnen we het niet maken

De Belastingdienst zorgt ervoor dat onze maatschappij financieel gezond blijft. Met het belastinggeld bouwen en onderhouden ze wegen, houden ze Nederland veilig, werken ze aan een duurzame samenleving en bieden ze ondersteuning in de vorm van toeslagen.

Lees meer

partner-kadaster

Kadaster

Data is onze motor

Het Kadaster registreert van al het vastgoed (grond en gebouwen) in Nederland wie welke rechten heeft. Ook houdt het Kadaster de topografische basisbestanden van Nederland bij. Steeds meer informatie en processen worden gedigitaliseerd en in die digitale wereld biedt ze zekerheid met data.

Lees meer

Partner-KPN-it_solutions

KPN IT Solutions

Verbonden met de wereld van morgen

Je zoekt naar manieren om productiever te worden, efficiënter te werken en de klantinteractie te verbeteren. Dan kom je uit bij deze partner. KPN heeft ervaring in meerdere sectoren, ze adviseren met kennis van verschillende markten en bieden de beste brancheoplossingen.

Lees meer

partner-luminis

Luminis

Voorop in technologie

Luminis ondersteunt bedrijven in het creëren van toegevoegde waarde door de vertaling van technologische ontwikkelingen naar concrete toepassingen. Haar klanten in Apeldoorn waarderen de expertise op het gebied van applicatie ontwikkeling, machine learning en Cloud connected devices.

Lees meer

Partner-Gelre

Gelre Ziekenhuizen

Zorg beter voor elkaar

Het Gelre Ziekenhuis mag niet ontbreken in ons partner overzicht, Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, werken ze elke dag aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in ons verzorgingsgebied.

Lees meer

partner-saab

Saab

Je hebt het recht om je veilig te voelen

Saab is een bedrijf in defensie en veiligheid met vestigingen in 100 landen en met klanten over de hele wereld. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. In Apeldoorn wordt al meer dan 30 jaar software ontwikkeld voor begeleiding van luchtvaart. Saab is ook in andere domeinen in Nederland actief aanwezig, zoals training & simulatie. De systemen kenmerken zich door hun real-time karakter met een zeer hoge betrouwbaarheid en beschikbaarheid. Het spreekt voor zich dat (cyber) veiligheid en duurzaamheid ook een cruciale rol vervullen.

Lees meer

Wil jij ook partner worden? Dat kan!

Wil jij ook partner worden van Apeldoorn IT of wil je meer informatie? Maak dan een afspraak.

Kennismaken

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Partner worden van Apeldoorn IT?

Dat kan! Apeldoorn IT is een platform voor alle IT bedrijven waarbinnen IT-gerelateerde activiteiten worden uitgevoerd in Apeldoorn. Wij willen een volledig beeld geven van alle aangesloten bedrijven, aanwezige IT opleidingen, vacatures en events op IT gebied in de Apeldoorn. Meer informatie vind je hier.

Sluit je aan bij Apeldoorn IT

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden om partner te worden van Apeldoorn IT of wil je meer weten?

Blijf op de hoogte van
alle ontwikkelingen in Apeldoorn IT stad