Events

Make IT happen

De IT-wereld is continu in beweging en technieken ontwikkelen zich in een hoog tempo. Wanneer nieuwe software of een nieuwe functionaliteit wordt uitgebracht, dan kun je ervan uitgaan dat er op datzelfde moment alweer wordt gewerkt aan een geoptimaliseerde versie. Belangrijk dat we dus kennis blijven uitwisselen met elkaar.

Daarom delen wij met jullie allerlei IT-events. Events bij de partners, bij de leden, events die samen georganiseerd worden of events georganiseerd door derden waar we ook kennis kunnen halen en delen. Waar je collega’s uit het vak ontmoet en kennis maakt met toonaangevende IT bedrijven.

Aankomende evenementen

Dinsdag 23 augustus 2022
19.00-20.00 uur

Summercourse Artificial Intelligence

Tijdens dit online webinar van de Belastingdienst laten IT-professionals Lisa en Thari je zien, hoe producten van de afdeling Cognitieve Oplossingen bijdragen aan het automatiseren en verbeteren van processen binnen de Belastingdienst.

Woensdag 12 oktober
09:00 - 17:00 uur

Low-Code Summit

Met veel enthousiasme nodigt Thinkwise je uit voor de Low-Code Summit – live in Nederland op 12 oktober 2022. Dit jaar ontmoeten iedereen elkaar live op een prachtige locatie in Apeldoorn voor een zeer innovatieve dag met inspirerende sprekers!

Afgelopen events

Hackathon Hack4care 

Hackathon Hack4care 

Hackathon Hack4care  Eind 2020 vond de digitale hackathon ‘Hack4care” plaats. Negen teams van verschillende onderwijs instellingen en young professionals streden om de eerste plaats met slimme oplossingen voor Zorg op afstand. Dit event vond plaats in het kader van de...

Innovation Friday

Innovation Friday

Innovation Friday  I.v.m. Covid-19 is er al een jaar geen Innovation Friday georganiseerd.   Iedere tweede vrijdag van de maand organiseert het Kadaster een Innovation Friday. Om 9:00 uur is er een korte kick-off waarin ieder innovatie-team zijn idee voor het...

Blijf op de hoogte van
alle ontwikkelingen in Apeldoorn IT stad