Events

Make IT happen

De IT-wereld is continu in beweging en technieken ontwikkelen zich in een hoog tempo. Wanneer nieuwe software of een nieuwe functionaliteit wordt uitgebracht, dan kun je ervan uitgaan dat er op datzelfde moment alweer wordt gewerkt aan een geoptimaliseerde versie. Belangrijk dat we dus kennis blijven uitwisselen met elkaar.

Daarom delen wij met jullie allerlei IT-events. Events bij de partners, bij de leden, events die samen georganiseerd worden of events georganiseerd door derden waar we ook kennis kunnen halen en delen. Waar je collega’s uit het vak ontmoet en kennis maakt met toonaangevende IT bedrijven.

Aankomende evenementen

Donderdag 2 juni
15:00 – 19:00 uur

Kadaster IT-Carrièredag

Wil jij samen met 400 gepassioneerde IT-collega's meewerken aan de inrichting van ons land, helpen bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken en zelf alle mogelijkheid hebben voor groei en ontwikkeling? Kom dan naar onze Kadaster IT-Carrièredag op donderdag 2 juni 2022. Ontdek de IT-wereld van het Kadaster en stel al je vragen.

Afgelopen events

Hackathon Hack4care 

Hackathon Hack4care 

Hackathon Hack4care  Eind 2020 vond de digitale hackathon ‘Hack4care” plaats. Negen teams van verschillende onderwijs instellingen en young professionals streden om de eerste plaats met slimme oplossingen voor Zorg op afstand. Dit event vond plaats in het kader van de...

Innovation Friday

Innovation Friday

Innovation Friday  I.v.m. Covid-19 is er al een jaar geen Innovation Friday georganiseerd.   Iedere tweede vrijdag van de maand organiseert het Kadaster een Innovation Friday. Om 9:00 uur is er een korte kick-off waarin ieder innovatie-team zijn idee voor het...

Blijf op de hoogte van
alle ontwikkelingen in Apeldoorn IT stad