Stuurgroep

//Stuurgroep
Stuurgroep 2017-04-19T13:43:41+00:00

Apeldoorn-IT wordt aangestuurd door een Stuurgroep bestaande uit een vertegenwoordiger per aangesloten organisatie. Hieronder de samenstelling van de Stuurgroep waarbij, indien beschikbaar, hun statement over Apeldoorn-IT:

“Het belang van een goed werkend lokaal netwerk om arbeidsmarkt vraagstukken op te lossen en kennis te delen is van onschatbare waarde (voor de medewerkers, de bedrijven en de stad). Met veel trots en plezier stop ik al jarenlang mijn energie in de stuurgroep.”
Marto Boes, directeur Mobiliteit Kadaster (voorzitter)
Voor Apeldoorn is een netwerk dat kennis deelt op het gebied van IT enorm belangrijk. Elkaar kennen en het gezamenlijk stimuleren van arbeidsmobiliteit en innovaties & crossovers zijn mooie ambities van het platform!
Dion Klopman, Gemeente Apeldoorn (secretaris)
“De Gemeente Apeldoorn is er trots op dat er zulke goede ICT bedrijven zijn én dat zij al meer dan 10 jaar op meerdere vlakken samenwerken om Apeldoorn tot een echte ICT-stad te maken. Wij hebben zelf een grote ICT afdeling en spelen graag een rol in het samenwerkingsverband”.
Remco Schilderinck, Gemeente Apeldoorn
“Ik mag helpen Apeldoorn op de kaart te zetten als ICT-stad en zodoende benadrukken dat Apeldoorn een mooie stad is om te wonen en te werken”.
Perry Willering, Sector Directeur Sales B2B, KPN Corporate Market
“Voor de Belastingdienst is Apeldoorn als ICT-delta in deze regio het kloppend hart op automatiseringsgebied. Daarom zijn wij een enthousiast en actief deelnemer aan Apeldoorn-IT”.
Joris van Aart, Clustermanager Belastingsdienst / Centrum voor applicatieontwikkeling en -onderhoud
“De verbinding tussen bedrijven en overheden is voor de lokale economie en voor Hollander techniek een essentiële schakel. Als kennisbedrijf willen we kennis delen, samenwerken en er ter inspiratie zijn voor elkaar. Apeldoorn-IT is het platform waar
deze lijnen bij elkaar komen op een ongedwongen manier, zodat we als deelnemers succesvoller kunnen zijn dan losse individuen.”
André Simonse, Hollander Techniek
“Het initiatief om alle mooie IT bedrijven die Apeldoorn rijk is samen te werken is van grote waarde voor ons. Samen sta je sterk! Door het delen van kennis en ervaring is het mogelijk om elkaar te helpen én van elkaar te leren. Op deze manier kan iedereen groeien en blijft de organisatie zich ontwikkelen.”
Richard de Wit, directeur Le Blanc Advies
Voor Luminis is het vanzelfsprekend dat we deelnemen aan dit initiatief. Om kennis te delen met elkaar, nieuwe mensen te ontmoeten en een rol te spelen in de IT binnen de Apeldoornse gemeenschap.
Laurens Miedema, Managing Director Luminis
Het verbinden van IT Professionals zodat kennis en kennissen makkelijker gedeeld worden is mijn motivatie mee te doen aan het Platform. Met het trekken van de groep die zorgt dat er weer een congres is dit jaar hoop ik het platform een boost voorwaarts te geven. Het verbreden van het platform is een doel wat wij ons als groep gesteld hebben.
Jan Hendriks, Quint