Achmea

Achmea is een belangrijke financiële dienstverlener op de Nederlandse markt. Wij verzekeren ongeveer 10 miljoen Nederlanders voor zorg, schade en inkomen. Met welke visie? Hoe geven we onze klanten financiële zekerheid? Onze focus ligt op eenvoudige verzekeringen, waarbij we verantwoord omgaan met premies. En als er iets onverwachts gebeurt, willen we de geldzaken goed regelen voor onze klanten.​

We bieden verzekeringen aan voor zorg, schade, leven, arbeidsongeschiktheid en pensioenen. Wij verkopen onze verzekeringen rechtstreeks via onze merken, via de lokale Rabobanken of via tussenpersonen. Onze klantenkring is breed: van particulieren, kleine zelfstandigen, beursgenoteerde bedrijven tot de overheid “Even Apeldoorn bellen”.

Centraal Beheer is onderdeel van Achmea. Al meer dan 100 jaar staan wij klaar voor onze klanten. Met pragmatisme, positiviteit en lef vinden wij onszelf elke keer opnieuw uit. We zijn eerlijk, realistisch en recht door zee. En ‘Even Apeldoorn bellen’ is al decennia het symbool van onze toegankelijkheid: we staan altijd voor je klaar.

Kijk voor het actuele vacature overzicht op: https://werkenbijachmea.nl/