Gelre Ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen

Het belangrijkste doel van Gelre ziekenhuizen om zich als partner aan te sluiten bij Apeldoorn IT is om alle Gelre ziekenhuizen en de regio Apeldoorn door de digitale transitie binnen de zorg te begeleiden.

Lokale samenwerking en kennisdeling van IT professionals bevordert de ontwikkeling en het werkplezier van de huidige Saab medewerkers. Het aantrekken van nieuwe medewerkers van buiten Apeldoorn, met kennis van de nieuwe technieken in een krappe arbeidsmarkt, blijkt moeilijk. Door gezamenlijk op te trekken wil het Gelre de lokale arbeidsmobiliteit vergroten en vormt ze een aantrekkelijk werkgebied voor IT’ers.

 

Kort over Gelre Ziekenhuizen
Gelre ziekenhuizen is een groot topklinisch opleidingsziekenhuis met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Ook zijn er buitenpoliklinieken in Lochem, Epe en Dieren en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn. Er werken ruim 3.500 medewerkers, 300 medisch specialisten en 300 vrijwilligers. Samen biedt Gelre een breed palet aan onderzoek, diagnosestelling en (na)behandeling.

 

Werken bij Gelre ziekenhuizen

Functioneel Beheerder financieel | Gelre ziekenhuis

Ben jij een ambitieuze, betrokken functioneel beheerder in de richting van financiële applicaties? Zie jij een uitdaging om in een ziekenhuisomgeving te werken, waarbij je mensen weet te verbinden en processen weet te verbeteren? Heb je affiniteit met de Zorg en...

Test- en Releasemanager | Gelre ziekenhuis

Voel jij je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en continuïteit van het primaire systeem van een ziekenhuis? Word jij enthousiast om samen met je functionele en technische collega’s te zorgen dat dat de zorgapplicaties optimaal presteren? Jeuken je handen om de...