Saab

Saab is al jaren partner van Apeldoorn IT, omdat ze de ontwikkeling van ICT in Apeldoorn een warm hart toedraagt. Mede omdat een belangrijk aspect van het werk de ontwikkeling van software is. Saab is gericht op samenwerking en heeft belang bij een interessante werkomgeving voor haar medewerkers. Het aantal IT-organisaties in Apeldoorn dat hoogwaardige softwareproducten maakt is relatief hoog. Het kunnen delen van de kennis en vaardigheden die daarvoor nodig is, is volgens Saab zeer waardevol voor de aangesloten organisaties. Apeldoorn IT verbindt deze organisaties en creëert daardoor kritische massa voor ontwikkelingen die voor onze samenleving van belang zijn. Saab heeft in het verleden binnen Apeldoorn IT onder andere meegewerkt aan kennisoverdracht en samenwerking op het gebied van Human Resources. Omdat Saab de komende jaren vanuit de vestiging in Apeldoorn een bredere portfolio aan de Nederlandse markt gaat aanbieden, staat meewerken aan een goed vestigingsklimaat in deze regio voor Saab en andere IT-bedrijven hoog op de agenda. Saab wil ook helpen om het leuk en interessant te maken voor haar medewerkers hier te werken en om makkelijk in contact te kunnen komen met vakgenoten van andere organisatie in Apeldoorn.

Kort over Saab
Saab bedient de wereldmarkt met wereld-leidende producten, diensten en oplossingen van defensie tot burger beveiliging. Met vestigingen op elk continent, ontwikkelt en verbetert Saab continu nieuwe technologie om aan de veranderende vraag van haar klanten tegemoet te komen. De meest belangrijke afzetgebieden zijn Europa, Zuid Afrika, Australië en de Verenigde Staten. Saab telt ongeveer 19.000 medewerkers en heeft een jaarlijkse omzet van ongeveer € 4 miljard waarvan 20% wordt geïnvesteerd in research and development.

Werken bij Saab?

Bekijk hier vacatures

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.