Java Developers gezocht: bouw mee aan onze succesvolle projecten.

Als Java developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van Java-applicaties. Dit betekent dat je vertrouwd bent met de Java programmeertaal, verschillende frameworks en tools die nodig zijn om de applicaties te bouwen en testen.

Wat is een Java Developer?

Als Java developer ben je een belangrijke schakel in het ontwikkelproces. Je bent betrokken bij het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van softwareoplossingen. Het is daarom belangrijk dat je beschikt over een brede kennis van softwareontwikkeling en ervaring hebt met het werken in een Agile/Scrum omgeving.

Wil jij als Java Developer verschil maken? Bekijk de vacatures en solliciteer direct. We leren je graag kennen!

Bij Apeldoorn IT zijn we altijd op zoek naar IT-talenten die de wereld willen veranderen met hun code. Of je nu al veel ervaring hebt of nog aan het begin van je carrière staat, we zoeken mensen met een drive om te innoveren en een passie voor de nieuwste technologieën. Bij onze leden en partners krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten voor toonaangevende projecten en de nieuwste technologieën te ontdekken en te leren. Ben jij klaar om de toekomst vorm te geven met ons? 

Dagelijkse taken van een Java Developer:

N

Schrijven van code

N

Ontwerpen van de architectuur van applicaties

N

Testen van de software om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de gestelde eisen

N

Nauw samenwerken met andere ontwikkelaars, testers en projectmanagers om ervoor te zorgen dat de software op tijd en binnen het budget wordt opgeleverd

Vereiste vaardigheden voor een Java Developer:

N

Kennis van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de softwareontwikkeling

N

Toepassen van deze ontwikkelingen en trends in het werk

N

Kennis van verschillende Java frameworks, zoals Spring en Hibernate

N

Bekendheid met tools zoals Maven, Jenkins en Git

Werken in een Agile/Scrum omgeving

Als Java developer ben je een teamspeler die in staat is om in teamverband te werken en goed kan communiceren. Je hebt een probleemoplossend vermogen en kunt goed omgaan met veranderingen in een project. Je bent ook in staat om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen voor je werk.

Teamwork en Communicatie voor Java Developers

Als je op zoek bent naar een uitdagende en afwisselende baan als Java developer, bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Blijf op de hoogte van
alle ontwikkelingen in Apeldoorn IT stad