Louis Pouwels stelt zich voor

Apeldoorn IT verwelkomt Louis Pouwels als de nieuwe voorzitter. Hij volgt Bert Voorbraak op en brengt een frisse blik vanuit zijn negenjarige ervaring bij Luminis. Louis, een Arnhemmer en vader van twee, is gepassioneerd door zowel technologie als mensen. “Sinds afgelopen zomer ben ik betrokken bij Apeldoorn IT en nu is het mijn beurt om leiding te geven aan dit prachtige netwerk,” zegt Louis. 

 

Een visie gericht op delen en samenwerken 

Louis gelooft sterk in het belang van delen binnen het netwerk. “Ik geloof in delen. Zoals een Afrikaans gezegde luidt: ‘Knowledge is the only treasure that increases on sharing.’” Deze filosofie wil Louis verder integreren binnen Apeldoorn IT, met het doel om de betrokkenheid en samenwerking tussen de leden te vergroten. Hij benadrukt dat technologie zich snel ontwikkelt en dat de uitdagingen die hierbij voor mensen en organisaties komen kijken niet alleen kunnen worden opgelost. “Je hebt elkaar heel hard nodig,” voegt hij toe. 

 

Nieuwe initiatieven gericht op verbinding  

Onder leiding van Louis en in samenwerking met Harrie van Leeuwen, stuurgroeplid bij Apeldoorn IT, wordt een kennismakingsronde georganiseerd. “Zo maak je echt kennis met elkaar. We spreken met alle deelnemers om te zien welke thema’s er per organisatie spelen, wat de behoeften zijn aan het netwerk en hoe we aan elkaar kunnen bijdragen,” legt Louis uit. Naast de kennismakingsronde zijn er plannen om succesvolle evenementen zoals kennisevents en congressen voort te zetten en te kijken naar nieuwe manieren om de regio aantrekkelijk te maken voor IT-professionals. 

 

Focus op belangrijke IT-thema’s  

Louis heeft duidelijke thema’s voor ogen die belangrijk zijn voor de toekomst van Apeldoorn IT, waaronder de wendbaarheid van organisaties, technologie, veiligheid en de arbeidsmarkt. We hebben een prachtig netwerk dat allemaal te maken heeft met de thema’s die nu spelen,” zegt hij. “We kunnen elkaars krachten dan ook goed benutten.”  

 

In gesprek blijven om samen te groeien 

Louis is voornemens om in gesprek te blijven met alle deelnemers om samen de koers van Apeldoorn IT te bepalen. “Ik ben erg benieuwd naar hoe de deelnemers naar ons kijken en wat zij verwachten,” vertelt hij. Het delen van kennis en ervaringen staat centraal in zijn aanpak om de uitdagingen aan te gaan. 

 

Als nieuwe voorzitter van Apeldoorn IT wil Louis Pouwels een open dialoog en nauwere samenwerking stimuleren. Hij nodigt alle leden uit om samen te werken, te delen en te groeien. “Laten we elkaar opzoeken, uitdagingen gezamenlijk aanpakken en als een sterk IT-netwerk vooruitgaan,” concludeert Louis. Met zijn enthousiasme en gedrevenheid is hij vastbesloten om Apeldoorn IT naar de toekomst te leiden.  

 

Blijf op de hoogte van
alle ontwikkelingen in Apeldoorn IT stad