Netwerkbijeenkomst donderdag 28 september

Kunstmatige intelligentie; een vloek of een zegen?

Een vloek of een zegen?

Is Kunstmatige Intelligentie een vloek of een zegen? Steeds meer bedrijven maken gebruik van AI binnen hun bedrijfsprocessen.

Ben jij lid of partner van ons Apeldoorn IT netwerk of werk je bij een van de aangesloten organisaties? Kom dan naar onze inspirerende netwerkbijeenkomst en ontdek de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) in de wereld van IT! We nodigen alle gepassioneerde professionals, visionairen en nieuwsgierige geesten uit om deel te nemen aan dit netwerk-evenement op donderdag 28 september.

Tijdens deze netwerkbijeenkomst nemen we je mee in de wereld van AI. We laten je kennis maken met de ethische aspecten van AI en een van onze partners (Alten) presenteert een casus over de wijze waarop zij AI inzetten. En natuurlijk is er voldoende tijd om met elkaar ervaringen over dit onderwerp uit te wisselen onder het genot van een hapje en drankje.

Tijdens onze bijeenkomst brengen we lokale IT-bedrijven en experts op het gebied van AI samen om te discussiëren over de laatste ontwikkelingen, trends en toepassingen in de wereld van AI. Van spraakherkenning tot machine learning, van chatbots tot data-analyse, dit evenement biedt een inspirerende gelegenheid om je kennis te vergroten en waardevolle contacten te leggen.

We hebben 2 inspirerende sprekers weten te binden aan deze bijeenkomst (nog onder voorbehoud):

  • Dr. Steven Dorrestijn (MA) is lector Ethiek & Technologie. Hij is sinds 2013 verbonden aan Saxion. Hij zal ons meenemen in de technische mogelijkheden die AI en ChatGPT ons brengen, maar vooral daarbij stilstaan bij ethische aspecten.

  • Alten zal ingaan op de wijze waarop zij AI inzetten binnen de eigen organisatie

 

6702088

Praktische informatie

Locatie: Proeflokaal | Vlijtseweg 114 Apeldoorn
Inloop vanaf 15:45 uur
Programma van 16:00 uur – 18:30 uur

Het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.