Op donderdags 16 maart is er een zeer interessante netwerkbijeenkomst met als thema “IT Sustainability”.

IT Sustainability (ook wel Green IT genoemd) is geen hype, maar levert een belangrijke bijdrage aan een duurzame samenleving. Het gaat hierbij om het directe effect op de reductie van CO2-uitstoot tijdens het gebruik van IT-middelen (infrastructuur en apparatuur). Daarnaast is er het indirecte effect op CO2-reductie door de IT-toepassingen. Een mooi voorbeeld hierbij is videoconferencing waar iedereen als gevolg van Corona zo vertrouwd mee geraakt is.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in het Proeflokaal aan de Vlijtseweg in Apeldoorn (Zwitsal-terrein). Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom en de bijeenkomst duurt tot circa 19.00 uur. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Aangesloten bij Apeldoorn IT
Deelname aan de netwerkbijeenkomst is gratis. Aanmelden voor dit event is vanaf nu mogelijk. Er is 1 voorwaarde en dat is dat je werkzaam bent bij een van de organisaties van Apeldoorn IT.

Bij inschrijving is vermelding van het zakelijk emailadres verplicht.

Ja, ik wil mij aanmelden!

 

[vfb id=6]

 


Het spreekt voor zich dat deze netwerkbijeenkomst zeer interessant is voor medewerkers die zich in jullie organisatie bezighouden met duurzaamheid en MVO. Daarom vraag ik jullie deze email onder de aandacht te brengen van deze medewerkers en te vragen om zich aan te melden voor het event.

Er is ruimte voor maximaal 50 deelnemers. Wacht dus niet te lang met aanmelden voor de netwerkbijeenkomst.

Blijf op de hoogte van
alle ontwikkelingen in Apeldoorn IT stad