Succesverhalen

Thinkwise

OVSoftware en Thinkwise

OVSoftware versterkt partnership met Thinkwise door certificering

In augustus hebben 4 medewerkers van OVSoftware het Thinkwise Associate Certificaat ontvangen. Na afronding van de e-learning en het volgen van de 3-daagse Software Factory training hebben zij het examen succesvol afgerond. Dit betekent dat deze medewerkers de expertise hebben om direct met het Thinkwise Platform aan het werk te gaan om op een snelle manier bedrijfssoftware te realiseren.

Lees meer

Ov-software

OVSoftware

Nextgen Procesoperators in flexible manufacturing 

Op maandag 17 mei 2021 werd OVSoftware welkom geheten bij de club van beste MKB!deeën. Maurice Kruse, Sander Verhoef en Lucas Harbers ontvingen de subsidie cheque voor het project “Nextgen Procesoperators in flexible manufacturing”. Op symbolische wijze hebben demissionair Staatssecretaris Mona Keijzer en demissionair minister Wouter Koolmees deze subsidie overhandigd. 

Lees meer

Thinkwise

Jolanda ter Maten

Hoe de agricultuur sector zich voorbereidt op innovatie

Jolanda kreeg een vraag die perfect aansluit bij haar strategische consultancy op het gebied van Nieuwe Technologie. Deze vraag ontving ze van Van Iperen. Van Iperen B.V. is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf dat zich al 100 jaar bezig houdt met de groei van gezonde en renderende gewassen.

Lees meer