Hoe de agricultuur sector zich voorbereidt op innovatie 

 

“Onze directie wordt graag op praktische wijze geïnformeerd over hoe blockchain / cryptomunten op hoofdlijnen werken. Dit om de mogelijke impact te begrijpen op de day tot day business. Er is onder andere interesse in:  

  • Trends op dit gebied in de wereld, hoe en waar deze onze business mogelijk raken en waar deze naar verwachting heen ontwikkelen de komende 3 jaar;  
  • Het verkennen van de mogelijkheden om met partners een blockchain op te zetten en een idee krijgen van de kans hierop;  
  • De impact van eventuele implementatie op de eigen IT-structuur.”    

Deze vraag, die perfect aansluit bij de strategische consultancy op het gebied van Nieuwe Technologie, ontving Jolanda ter Maten onlangs van Van Iperen. Van Iperen B.V. is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf dat zich al 100 jaar bezig houdt met de groei van gezonde en renderende gewassen. Vorige week heeft Jolanda de voltallige directie van het bedrijf in een twee uur durende inspiratie sessie, inzicht mogen geven in nieuwe technologie in het algemeen en Blockchain in het bijzonder.  

 

Het is een interactieve bijeenkomst geworden waar ook praktische casuïstiek uit het bedrijf en de sector zijn behandeld.   

 

Quote CEO Dirk-Jan Bakker 

“We kijken terug op een goede, inhoudelijke presentatie waarbij we op hoofdlijn werden geïnformeerd over de ins en outs van blockchaintechnologie. Tegelijkertijd was er voldoende diepgang om er veel van te leren!”